Arbejdsrejse til Tenerife

07. november 2023

Sol, sommer og arbejde til vinter

Det er muligt at kombinere dejligt vejr med arbejde og netværk, når du rejser med Refuga.

Spanien - Tenerife

18 deltagere

07. november 2023

til 14. november 2023

11.500

Op til 18 iværksættere, med en fælles indstilling om at vidensdeling er til gavn for alle, tager en tur til Spanien. Flere af vores deltagere har været med på flere ture, og de får til stadighed værdifulde erfaringer med sig hjem og oplever, at deres spirende virksomhed nyder godt heraf. Vi tager afsted i slutningen af den kolde tid, og får sol og varme = energi.

 • Internettet er 300 Mbit
 • Vi har egen kok med (fra vores destination ved Barcelona) – så god mad!
 • Små værelser med plads til to på hver
 • Enkeltværelse kan bookes for kr. 3.500.-
 • Huset har mange kroge til at finde ro til dit arbejde.
 • Der er en stor fællessal der primært er til at arbejde i
 • Flot have med palmer, borde, bænke og liggestole.

Drømmer du om at forbedre din produktivitet og opbygge stærke forbindelser i et unikt arbejdsmiljø? Tilmeld dig Refuga’s workaway nu og oplev den ultimative kombination af arbejde og netværk!

På Refuga turen får du ikke kun mulighed for at fordybe dig i dine projekter, men også for at opleve en enestående atmosfære, der booster din kreativitet og motivation. Vores dedikerede team sørger for, at alle dine behov bliver opfyldt, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Med hurtigt internet, inspirerende arbejdsområder og smukke omgivelser uden for Barcelona, er Refuga det perfekte sted at realisere dine idéer. Vores deltagergruppe er sammensat af iværksættere med forskellige baggrunde og erfaringer, der alle er villige til at dele deres viden og give dig værdifuld feedback. Du vil ikke bare blive inspireret af deres historier, men også opdage nye perspektiver og tilgange til dit eget arbejde.

Men Refuga handler ikke kun om arbejde. Det handler også om at skabe varige forbindelser og udvikle et stærkt netværk. Vores tidligere deltagere har fundet uvurderlig støtte og vejledning fra deres medrejsende. Det kan være en erfaren forfatter, der hjælper dig med at finpudse din bogidé, eller en succesrig iværksætter, der deler sine hemmeligheder til vækst. På Refuga er det netværket, der er nøglen til succes.

Vi er stolte af den positive feedback, vi har modtaget fra vores tidligere deltagere, og mange af dem vender tilbage igen og igen. Vi elsker deres entusiasme og den energi, de bringer til turen. Men vi ønsker også at byde nye iværksættere velkommen og give dem mulighed for at bringe deres friske input og perspektiver til vores fællesskab. Derfor stræber vi efter, at max 75% af deltagerne er gengangere, så der altid er plads til friske ideer og nye forbindelser.

Tøv ikke med at tage springet og blive en del af Refuga-fællesskabet. Tilmeld dig nu og gør din drøm om at skrive din egen bog til virkelighed. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores inspirerende Workation på Tenerife.

Noget af det der er vigtigt for os med at tage til udlandet, er at der kommer nye tanker og kreativitet med nye omgivelser, og her er et andet land meget effektivt. Vi vælger gerne steder med sol og varme, da det giver energi til kroppen. Denne tur bliver i efteråret, hvor sol og varme er meget i underskud i Danmark. Maden er også en kerneværdi hos os. Det er vigtigt at det er god mad, og at der er nok af den. Derfor tager vi også vores sædvanlige kok med fra Barcelona; Sergio. Har du været med før, så har du sikkert mødt ham. Han er oprindeligt fra Italien, men bor i Barcelona. Han laver virkelig god mad!!

Har du spørgsmål, så send en mail og book en snak med Lars Lottrup, der er turleder.

Hvem deltager?

Indtil nu er flg. deltagere bekræftet:

Den feedback jeg fik under seancen ved poolen var skelsættende. Med det samme jeg kom hjem fik jeg lavet mit første likviditetsbudget, fik ansat en deltidsmedarbejder og fik et meget større overblik over min voksende forretning. Det gjorde mig selvsikker nok til at søge ind i Løvens Hule,” fortæller Daniel om turen med Refuga.

Daniel

Watery.dk

Det får du

 • En uge i et lækkert hus i Spanien.
 • Lækker mad lavet af en lokal kok.
 • Snacks tilgængelige hele dagen.
 • Øl og vin til maden.
 • Pool med udsigt over bjergene.
 • Bus fra Barcelona lufthavn og retur.
 • Hurtigt internet i hele huset.
 • Daglige sessions med tips til din virksomhed.
 • Medlemsskab i en meget aktiv Alumni FaceBook gruppe med over 150 tidligere deltagere.

Patrick Teglstrup Rasmussen – Dinero

Af alle konferencer, events og lign. jeg har været til, så er Refuga det event, hvor jeg har fået klart mest igen, specielt på netværkssiden. Har du brug for et blidt spark bagi af ligesindet, så tag med på Refuga. Kan kun anbefales og jeg glæder mig allerede til næste gang!

Patrick Teglstrup Rasmussen

ptrasmussen.com

Bo Møller – HTML24

Jeg har deltaget på Refuga en enkelt gang. Det var en fantastisk oplevelse med seriøst arbejde, fodbold, god mad og uforglemmelige cykelture i bjergene.

Bo Møller

HTML24 og Terapeut Booking – terapeutbooking.dk

 

Søren Sieg Jensen – Sinful

Har været afsted på Refuga 6 gange og alle 6 gange har været en fantastisk oplevelse. Hver gang er jeg kommet hjem med nogle unikke oplevelser i bagagen og nye bekendtskaber, som er uvurderlig for min virksomhed og mig som person. Den sparring og det netværk du får på sådan en tur, kan du ikke købe for penge andre steder. Jeg har bestemt ikke været med for sidste gang!

Søren Sieg Jensen

CykelPartner – Sinful.dk

Gitte Wange Olrik – NORU

At tage på Refuga har hver gang tilført min virksomhed stor værdi og nye muligheder. Jeg har mødt en flok mennesker, der hver og én har bidraget til at flytte mig som menneske og virksomhedsejer. Jeg kan kun på det varmeste anbefale en arbejdstur under sydens sol.

Gitte Wange Olrik

NORU – noru.dk

FAQ

Hvad dækker prisen?
Fra vi samler dig op i lufthavnen, til du står der en uge senere, er alt inkluderet. Det vil sige transport, overnatning og forplejning.

Det der ikke er dækket er din flybillet til Barcelona, egen shopping, ekstra alkohol og egne aktiviteter.

NB: Vælger du en senere afgang eller skulle dit fly blive forsinket, så du ikke når den fælles transport, betaler du selv for en taxa til huset. Vi hjælper gerne med at koordinere det. Prisen for taxa, når vi hjælper er ca. EUR 150

Hvordan kommer vi til huset?
Vi mødes på en cafe i Barcelona lufthavn (El Prat) og kører sammen i bus til huset nord for Barcelona. Køreturen varer ca. en time.

Vi sørger ligeledes for, at du kommer retur til lufthavnen i tide til at nå dit fly hjem.

Hvordan er overnatningen?

Overnatning sker med 2-4 personer på hvert værelse. Der er håndklæder, sengetøj og dyner på værelserne.

Hvis du har specielle krav eller ønsker så skriv til os på info@workaway.dk

Hvordan er maden?
Maden tilberedes af vores lokale vært, som er uddannet kok og typisk består af lækre, lokale retter. I dagens løb har deltagerne adgang til snacks og kolde drikke. Der serveres vin og øl til maden, men man kan ikke forvente alkohol ad libitum.

Har du allergier, er vegetar eller har andre præferencer, kan du skrive det i kommentarfeltet ved din ansøgning.

Er det et krav at jeg har ansatte?
Nej, det er ikke et krav. Det vigtige er at du er i bevægelse med din virksomhed. Om du er nyestartet eller veletableret gør ikke noget. På denne tur kan du få hjælp til at styre virksomheden i den retning der er den rigtige for dig. Vi har deltagere på alle niveauer og størrelser af virksomheder – fælles er, at alle har en interesse i at dele erfaringer og hjælpe andre.
Hvad skal jeg have med?
Vigtigst er en computer/laptop, forlænger ledning med SMALT stik (ikke rundt), kamera, vandresko/støvler og en positiv attitude.

Vejret skifter fra dag til dag, men er generelt godt. Der er varmt om dagen, men der kan blive køligt om aftenen, hvis vi sidder ude og spiser. Medbring en alsidig garderobe.

Er flybilletten inkluderet?
Flybilletten er IKKE dækket af prisen. Fra det øjeblik vi går ombord på den fælles bus, til du står i lufthavnen en uge senere, er alt dækket.
Hvor og hvornår mødes vi?
Vi mødes på en cafe i Barcelona “El Prat”-lufthavn på det tidspunkt, der meldes ud i mail. Oftest er det kl 14.30.

På afgangsdagen, er vi tilbage i lufthavnen kl 10.00.

Endelige tider udkommer pr. mail, når vi har alles flytider.

Hvem deltager i sådan en tur?
Vores deltagere er meget alsidige. Vi har deltagere, som har mange ansatte og andre, der kun lige overvejer at ansætte de første. Det vigtige fællestræk er ønsket om at lære nyt og selv at dele for at hjælpe andre og bevidstheden om at det vil være en hjælp med et kik på virksomheden udefra.
Er det et krav at jeg er selvstændig?
Nej, vi har ofte haft ansatte med.
Er det et krav at jeg deltager i alle aktiviteter?
Alt er frivilligt. Vi anbefaler, at du deltager i vores program i løbet af ugen, for at få det fulde udbytte. Det vil være masser af tid til at arbejde, slappe af, tage en dukkert i poolen – eller, hvad du nu har lyst til.
Er der noget jeg skal have forberedt?
De ting, som du har brug for at forberede, vil vi lade dig vide i god tid. Det vil være ting som: Hvad vi forventer, at du yder til gruppen; præsentation af dig til gruppen; overveje hvad du har haft af udfordringer og hvordan du har overvundet dem og hvad konsekvensen af det har været osv.

Før alle ture, laver vi en dedikeret gruppe på Facebook for alle deltagere på turen. Her laver man bl.a. en præsentation af sig selv og sit projekt. Vi sender en mail ud om dette mindst en måned før turen.

Jeg har flere spørgsmål, hvem kontakter jeg?

Skriv til info@workaway.dk, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgning til turen

Efter din ansøgning til turen, vurderes ansøgningen. Du kan forvente at få et svar på din ansøgningen inden for 7 dage.

Ved accepteret ansøgning modtage du en faktura på et depositum på 1000.- med 8 dages betalingsfrist. Inden for fakturaens betalingsfrist har vi midlertidigt reserveret din plads på turen. Ved betaling af fakturaen reserveres din plads. Efter forfaldsdatoen vil din midlertidige reservation frafalde. To måneder inden turen sendes faktura på resten af beløbet. Se i øvrigt vores handelsbetingelser for yderligere informationer.

Lars Skjoldby – Skjoldby & Co

Jeg har deltaget i utallige netværksaktiviteter som selvstændig, men de netværk jeg har fået på mine 5 Refuga ture til Spanien, er uden sammenligning de bedste, stærkeste og mest værdifulde. Refuga har givet mig et ekstra gear. Det vil dem som kendte mig før min første tur også kunne nikke genkendende til.

Lars Skjoldby

Skjoldby & Co – skjoldby.com

Her kan du læse hvad Lars skrev om hans første tur på Refuga

Dennis Drejer – RITO

Refuga er den enkeltstående event jeg har deltaget i, som gjort mest for min virksomhed og mig som person. Det er et event, som virkelig ændrer mindset.

Dennis Drejer

RITO – Rito.dk

Her kan du læse hvad Dennis skriver på sin blog om hans første arbejdsrejse for mange år siden. Det står lidt nede på siden.

Priser

Alle vores priser er ekskl. moms.

11.500

pr. person

Det får du

 • Inspiration til dit projekt fra op til 24 andre iværksættere.
 • Fantastisk mad og vin i en uge.
 • En arbejdsrejse til sol og pool.
 • Et boost til dit projekt der ikke fås ret mange andre steder.
 • Et netværk af iværksættere der gerne vil hjælpe dig til succes.
 • En uge der vil rykke dig langt!

 

Det praktiske

 • Ansøg nu, så du kan sikre dig en plads.
 • Vi mødes i Barcelona El Prat lufthavn oftest kl 14:30.
 • Du bliver fragtet retur på den sidste dag, så du er i lufthavnen kl 10.00.
 • 7 dage, all inclusive.
 • Du modtager en faktura på det fulde beløb på mail når du er accepteret som deltager.
 • Når du godkendes som deltager og betaler faktura, så er din plads reserveret. Indtil 30 dage før turen kan du vælge at overflytte din deltagelse til en anden tur, uden omkostninger. Er der mindre end 30 dage til turstart, mistes deltagerprisen, men du får et tilbud om deltagelse på en anden tur af samme type til halv pris.

Jeg er ikke sikker endnu

 • Hvis du tror at dette kan være noget for dig, men du ikke er helt sikker, så lad os det vide. Vi vil meget gerne hjælpe med at svare på spørgsmål, så du kan være helt sikker inden du ansøger. Du kan sende os en email på hello@refuga.com og så vil turlederen, Lars Lottrup, svare dig personligt.

 

Destination

Spanien - Tenerife

 Type rejse

Arbejdsrejse

Dato

07. november 2023
til 14. november 2023

Faciliteret af

Lars Lottrup

Spanien

Kontaktinformation

  Kontakt

  Har du spørgsmål til en af vores rejser så send os en mail på hello@refuga.com

  Eller hvis det haster meget, ring til Lars på
  Tlf 2088 5277