Udtalelse – WorkHero

7. oktober 2019

j

Lars

WorkHero

www.workhero.dk

“Udover at WorkAway i høj grad har været med til at vækste min forretning, så har jeg også fået nogle af mine allerbedste venner på WorkAway ture.”

Fortæl kort om din virksomhed

– Jeg driver et remote marketingfirma, hvor vi hjælper vidensvirksomheder og personlige brands med at blive synlige på nettet. Vi er pt. fire i firmaet og arbejder fra hhv. Danmark og Chile.

Hvad er din vision? 

– Min vision er at skabe flere fleksible arbejdspladser, som er deltid og uafhængigt af geografi, som gør plads til det hele menneske, forskellige livsfaser og som ikke låser folk til det samme skrivebord 8-16 fem dage om ugen.

Hvorfor valgte du at tage på WorkAway? 

Jeg har været afsted på WorkAway mange gange – både da jeg var helt nystartet som selvstændig og efter nogle år i gamet – for at flå tid ud af hverdagen til at udvikle min forretning, men mest af alt for at få et netværk af ligesindede.

Har WorkAway skabt værdi for din virksomhed?

WorkAway har givet mig nye øjne på min forretning, hvilket har været guld værd, så jeg har kunnet træffe de rette beslutninger og vækste.

Har du fået noget specielt ud af at tage på WorkAway i forhold til, hvis du var blevet hjemme på kontoret?

Det giver altid noget særligt at arbejde i magiske omgivelser omringet af ligesindede. Du kan ikke undgå at blive top-inspireret!

Har WorkAway haft effekt på dit fremtidige arbejde både personligt såvel som forretningsmæssigt? 

Udover at WorkAway i høj grad har været med til at vækste min forretning, så har jeg også fået nogle af mine allerbedste venner på WorkAway ture.

Kan du bruge erfaringer fra folk fra andre brancher?

Jeg synes, at det er super værdifuldt, at der er folk fra andre brancher end fra min egen, da det udvider min horisont og giver ny inspiration, som jeg i høj grad også kan bruge i min egen forretning.