Udtalelse – Tania Olsen – Unisalg

12. november 2019

j

Lars

Tania Olsen – Unisalg

www.unisalg.dk

“Jeg fik noget indblik som jeg ikke ville have fået derhjemme på kontoret. Indblik i hvordan andre driver deres virksomheder, og hvad der er muligt.”

Fortæl kort om din virksomhed 

Vi sælger ethjulede cykler, reservedele og tilbehør hertil online. Vi cykler selv på ethjulede cykler, og elsker at lære andre at cykle. Vi rådgiver om alt indenfor Unicykling – om det tekniske på cyklen, hjælp til at finde nærmeste unicykel klub eller fx hvordan du lærer tricks på din ethjulede cykel.

Vores Unicykler er designet af unicyklister til unicyklister.

Hvad er din vision? 

At udbrede kendskabet til Unicykling som sportsgren, og som sjov aktivitet for hele familien. At udbrede kendskabet til en fantastisk aktivitet, der giver en masse kropslige fordele i form af fx motoriske forbedringer.

Hvorfor valgte du at tage på Refuga? 

Mest af alt tog jeg med fordi andre anbefalede det, og det var vildt som deres øjne lyste op når de fortalte om det. Jeg var dog ikke i tvivl om at det først og fremmest var netværket jeg kom for.

Har Refuga skabt værdi for din virksomhed?

Ja. Først og fremmest pga netværket og den åbenhed og hjælp der er fra alle. Som forholdsvis grøn virksomhedsejer var det guld værd at lære fra andre på mange forskellige områder.

Har du fået noget specielt ud af at tage på Refuga i forhold til, hvis du var blevet hjemme på kontoret? 

Jeg fik noget indblik som jeg ikke ville have fået derhjemme på kontoret. Indblik i hvordan andre driver deres virksomheder, og hvad der er muligt. Jeg fik andres synspunkter på hvordan jeg driver min egen virksomhed, nogle a-ha oplevelser og nye ideer. Jeg fik en masse viden, læring og hjælp, som jeg helt sikkert skulle have betalt for derhjemme.

Har Refuga haft effekt på dit fremtidige arbejde både personligt såvel som forretningsmæssigt?

Ja. Jeg prioriterer netværk højere end før og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og min virksomhed.

Kan du bruge erfaringer fra folk fra andre brancher?

Ja. Selvom vi ikke sælger samme produkt (fysisk eller ej), så er der mange fællestræk i hvordan vi driver virksomhed. Især på det personlige plan.