Udtalelse – Anton Hoelstad – Anton Hoelstad ApS

8. oktober 2019

j

Lars

Anton Hoelstad ApS

“Det er en sjov måde at arbejde på, og komme væk fra kontoret. Der er mulighed for at arbejde mere end normalt, med ting som man ikke altid får tid til i hverdagen, samt sparre med dygtige mennesker omkring områder man ikke selv er specialist i.”
Fortæl kort om din virksomhed 
Jeg arbejder som selvstændig konsulent, hvor jeg hjælper virksomheder med at få mest muligt ud af deres betalte markedsføring på Google, kendt som Google Ads og tidligere AdWords.
Hvad er din vision? 
At blive ved med at nyde mit liv som enmandshær, med alt den frihed som det giver mulighed for. Jeg har ingen enorme vækstplaner, drømme om at skabe et stort bureau eller lignende. Men jeg kunne godt tænke mig at få lidt mere luft under vingerne på mine sideprojekter, fx på Pashion.dk.
Hvorfor valgte du at tage på Refuga? 
For at få en del i det fantastiske netværk som det giver adgang til, og møde en masse nye spændende mennesker.
Har Refuga skabt værdi for din virksomhed?
Netværket er uden sammenligning det som kan give mest, så længe man sørger for at lægge energi i det. Dernæst den sparring jeg fik på en af mine ture, som var med til at skubbe mig i den helt rigtige retning.
Har du fået noget specielt ud af at tage på Refuga i forhold til, hvis du var blevet hjemme på kontoret?
Det er en sjov måde at arbejde på, og komme væk fra kontoret. Der er mulighed for at arbejde mere end normalt, med ting som man ikke altid får tid til i hverdagen, samt sparre med dygtige mennesker omkring områder man ikke selv er specialist i.
Har Refuga haft effekt på dit fremtidige arbejde både personligt såvel som forretningsmæssigt?
Det har det helt sikkert. Jeg er blevet udfordret på mange ting, herunder min måde at brande mig selv på, sende tilbud og meget andet.
Kan du bruge erfaringer fra folk fra andre brancher?
Det er altid godt at få nogle andres perspektiver på processer og tilgange til arbejde.