Spil
CashFlow

Coworking, Odense

18 pladser

20. oktober 2023

Kl. 17 – 21

DKK 0,-

 Spil Cash-Flow

-et brætspil som gør dig bedre til at foretage økonomiske beslutninger

Som iværksætter hænger pengene sjældent på træerne og økonomi er et emne der ofte dukker op. Mange vil gerne forbedre bundlinjen og få mere frihed i økonomien – men hvordan?

CashFlow er et brætspil som ikke kræver forudsætninger og er perfekt for iværksættere som vil vækste sin forretning ved at ændre sit mindset. Spillet er udviklet af den amerikanske finansielle nytænker og forfatter Robert Kiyosaki.

Det er et brætspil hvor du får mulighed for at ændre dit grundlæggende syn på økonomi både privat og i dit firma. Du spiller nemlig mod dine egne begrænsninger på en sjov, lærerig og tankevækkende måde.

Spilleaftenen faciliteres af Lars Lottrup fra Refuga.com.

Der vil være kaffe, te, vand og vi laver fælles bestilling af pizza undervejs. Egenbetaling.

Kun 18 pladser!

tilmeld dig her på siden – det er gratis at deltage.


Fredag den 20. oktober kl 17.00 til max til kl 22.00
Omkring kl 18.00 holder vi en kort spise pause med pizza. Der vil være the og kaffe under hele aftenen.

Sted: Coworking Plus, 2. sal ved køkkenet, Kochsgade 31D, 5000 Odense

Pris:
Gratis – vi deles om udgifter til pizza.

Tilmelding her på siden! – Tilmeldingsfrist 18. oktober. Tilmelding er åben så længe der er pladser.

Ved spørgsmål kontakt person, Lars Lottrup – tlf 20885277

Tilmeld dig her
  Hvad handler det om?

  CashFlow er et spændende brædtspil, hvor du kan lære om hvordan penge virker, men mest af alt se hvordan dine egne overbevisninger om penge og økonomi begrænser dig, og måske kan du så ændre hvordan du se på penge. Spillet handler om investereriger og handel, og måden spillet leder dig til at gøre det på afspejler dit aktuelle forhold til penge. Cash-Flow kræver ingen forudsætninger, alle kan være med. Det hjælper naturligvis, hvis du er nysgerrig på hvordan penge virker.

  CashFlow er udviklet af den amerikanske finansielle nytænker og forfatter Robert Kiyosaki som en del af en større bog serie, for at kunne give alle en finansiel uddannelse eller bevidsthed. Du spiller ikke mod de andre spillere men mod dine egne begrænsende overbevisninger om penge, og det er tankevækkende, lærerigt og ekstremt underholdende.

  Deltag, hvis du kunne du tænke dig at:

  • Få mere overskud og frihed i din økonomi
  • Tage første skridt til en plan der giver dig økonomisk frihed
  • Se hvor dine nuværende økonomiske handlinger fører hen
  • Få en forståelse af hvordan velhavende mennesker tænker
  • Få en underholdende og tankevækkende oplevelse

  Robert Kiyosaki er forfatter til en lang række internationale bestsellere som Rich Dad, Poor Dad og Cash Flow Quadrant. Bøger som du absolut må læse, hvis du drømmer om personlig og økonomisk frihed.

  Spil CashFlow

  CashFlow Club

  Kan du ikke være med i dag? så meld dig ind i vores Facebook gruppe og få info om næste gang der spilles CashFlow.

  Find gruppen her.

  Der vil blive arrangeret 4 spilledage om året, forskellige steder i Danmark.

  Grunden til at vi laver disse dage, er for at mødes med andre der ønsker at ændre deres mindset omkring penge. Vi har set deltagerene få åbenbaringer under et spil, der helt har ændret tilgangen til deres økonomi.

  Er du villig til at ændre din måde at se på penge på?

  Spil CashFlow

  Andres erfaringer

  Udtalelse fra Kenneth Jensen fra Coachigniter:

  Vil du ændre dit mindset omkring forretning, penge og passivindtæg, så du kan leve dét liv, du drømmer om og samtidig gøre en større forskel for andre mennesker, så er du nød til at spille Cashflow gentagende gange!

  Dette var min anden gang og siden første gang, er min omsætning øget med mere end 300%!
  Det er ikke tilfældigt! Når du sætter dig for at ændre dine begrænsende overbevisninger omkring penge og lære at tænke anderledes end den måde vi lære at håndtere penge på, igennem skolen, så ser du pludselig anderledes på tingene og mulighederne begynder at springe op i ansigtet på dig. Du begynder at tænke smartere og finder måder du kan tjene dine klienter bedre på, så de får endnu bedre resultater, hvilket i sidste ende også tjener dig.
  Vær ydmyg og åbensindet og bliv besat af at optimere dit mindset. Dit liv kan vitterligt se anderledes ud om få måneder!