Udtalelse – Augenblick Film

10. oktober 2019

j

Lars

Augenblick Film

www.augenblick-film.dk

“For mig var det at være selvstændig og drive virksomhed helt nyt. WorkAway kunne både tilbyde mig et fagligt rum, plads til udvikling og et netværk med andre selvstændige.”

Fortæl kort om din virksomhed

Vi er et lille videobureau (B2B), hvor omdrejningspunktet er online video for virksomheder, fx firmaprofiler, kundetestimonials, animationer, droneoptagelser m.m. Vi tilbyder desuden rådgivning ift. publicering og optimering af eksisterende kanaler samt workshops i fx storytelling, vinkling, udstyr, video med mobilen m.v.

Hvad er din vision? 

At vi vækster og skaber flere jobs. Vi er i dag to fuldtidsansatte (og freelancere efterbehov), og drømmen er at være 8-10 stykker – og samtidig kunne bibeholde den tætte personlige kontakt med vores kunder.

Hvorfor valgte du at tage på WorkAway? 

For mig var det at være selvstændig og drive virksomhed helt nyt. WorkAway kunne både tilbyde mig et fagligt rum, plads til udvikling og et netværk med andre selvstændige.

Har WorkAway skabt værdi for din virksomhed?

Jeg har oplevet en personlig udvikling, som jeg har kunne tage med mig i mit arbejde og min tilgang til det at drive virksomhed.

Har du fået noget specielt ud af at tage på WorkAway i forhold til, hvis du var blevet hjemme på kontoret?

Det er jo fantastiske rammer i Barcelona. Det er fantastisk at få lækker mad serveret så man kan koncentrere sig om at arbejde, udvikle ideer, sparre og vidensdele.

Har WorkAway haft effekt på dit fremtidige arbejde både personligt såvel som forretningsmæssigt?

Jeg synes den største udvikling har været for mig personligt. Det har givet mig en tilgang til det at være selvstændig, samt et netværk af andre selvstændige, jeg kan trække på.

Kan du bruge erfaringer fra folk fra andre brancher?

Ja bestemt. I vores arbejde er vi rigtig meget ude og besøge forskellige brancher, fx når vi laver kundecases, så de forskellige perspektiver er spændende at få med – både ift. vores arbejde direkte men også at få andre øjne og perspektiver på vores egen virksomhed.