Udtalelse – Simon Elkjær – Nutimo Consult

10. oktober 2019

j

Lars

Simon Elkjær – Nutimo Consult ApS

nutimo.dk 

Et netværk jeg har nydt godt af gennem årene. Jeg vil sige at Refuga står alene, som det bedste netværk der eksisterer blandt online folk. Det skal der ikke herske en tvivl om.”

Fortæl kort om din virksomhed

Min virksomhed hedder Nutimo Consult. Vi laver indholdsbaseret markedsføring og søgemaskineoptimering for ambitiøse virksomheder, vi har som nogle af de eneste valgt at specialisere os. Vi rører ikke ved betalt markedsføring.

Hvad er din vision? 

Min vision er at skabe en virksomhed, som ikke nødvendigvis er den største, men som er anset som værende stedét man går til, hvis man vil have den bedste assistance på markedet.

Hvorfor valgte du at tage på Refuga? 

Jeg fik et link fra en i en facebook besked og tænkte at det lød meget spændende. På daværende tidspunkt sad jeg som medejer og marketingchef i en af danmarks største webshops. Jeg tænkte især at jeg kunne få noget sparring med ud af at tage med, og noget viden jeg ellers ikke ville få. Jeg valgte at tage med og selv betale for turen.

Har Refuga skabt værdi for din virksomhed?

Jeg lærte at der var andre ting derude. Jeg fik perspektiv på mine egne evner, og fandt ud af at jeg ikke lavede det jeg drømte om. Gennem 3 ture med Refuga lærte jeg at kende nogle, som havde “made it” i forskellige grader. Det var i virkeligheden starten på at finde ind til, hvad jeg skulle bruge min tid på.

Har du fået noget specielt ud af at tage på Refuga i forhold til, hvis du var blevet hjemme på kontoret?

Helt klart netværk. Et netværk jeg har nydt godt af gennem årene. Jeg vil sige at Refuga står alene, som det bedste netværk der eksisterer blandt online folk. Det skal der ikke herske en tvivl om.

Har Refuga haft effekt på dit fremtidige arbejde både personligt såvel som forretningsmæssigt?

Refuga har for mig, helt klart været personlig udvikling. Jeg har fået ændret forståelsen på hvad iværksætteri, og hvad det at være virksomhedsejer betyder for mig. Mit personlige mål om at være millionær inden jeg var 30, er i dag anderledes. Jeg er helt sikker på at jeg kan attribuere meget af min mentale sundhed i dag, til de ture jeg har haft på Refuga, og det er jeg ret taknemmelig for.

Kan du bruge erfaringer fra folk fra andre brancher?

Jeg tror i virkeligheden ikke Refuga har handlet om decideret taktikker og sparring til daglig drift, men meget mere sparring omkring dét at være iværksætter. Iværksætteri er egentlig noget man står helt alene med, hverken mine forældre, kæreste eller venner, forstår ups & downs, eller de problemstillinger man går igennem. På Refuga møder man en helt masse personer, som man bare, med det samme, kan snakke med om alle ting.