Oplev Catalonien fra sin bedste side

4. oktober 2019

j

Lars

Oplev Catalonien fra sin bedste side

Catalonien er fantastisk sted at holde workations med den smukke natur og omgivelser. Catalonien er placeret i det nordøstlige Spanien, som i dag udgør et autonomt område. Catalonien betegnes som en af flere historiske nationaliteter af resten af Spaniens befolkning. Catalanerne selv ser Catalonien som et selvstændigt land og i 2017 erklærede parlamentet sig uafhængigt af Spanien. Denne erklæring blev dog suspenderet af den spanske forfatningsdomstol senere på året, hvilket betyder, at Catalonien fortsat er en del af Spanien. Hovedbyen i Catalonien er Barcelona, som ligeledes er Spaniens næststørste by.

Catalonien er kendt for sin smukke arkitektur, mad, vin, poesi, musik og sport. Menneskerne i de catalanske byer er de meget familiære og så nyder de at være sammen med deres venner i festligt lag. Catalonien strækker sig på den spanske nordøstlige kyststrækning og her finder du smukke strande, frodige bjerge og den smukke hovedstad Barcelona.

Catalanerne er desuden utrolig arbejdsomme og ambitiøse og ikke mindst dygtige arbejdere. Derfor er Catalonien også med til at holde den spanske økonomi kørende, som et af de rigeste områder i Spanien. Catalonien er dog ikke kun økonomisk rigere end det meste af Spanien, men også rent kulturelt.