Skal man have sin egen virksomhed for at tage på arbejdsrejse?

4. oktober 2019

j

Lars

Skal man have sin egen virksomhed for at tage på arbejdsrejse?

Skal man have sin egen virksomhed for at tage på arbejdsrejse? Svaret er nej ifølge Michael fra MerkleTree Blockchain ApS:

”Der er mange, som tror, at man skal have sin egen virksomhed for at tage på Refuga – fordi så er man sin egen boss og så kan man selv bestemme over sine egne beslutninger. Det er dog ikke tilfældet.” sådan udtaler Michael fra MerkleTree Blockchain ApS, som var en af deltagerne til en workation med Refuga på Tenerife i marts.

Flere og flere virksomheder vælger at rykke teltpælene op for at arbejde under anderledes himmelstrøg. Det er en perfekt mulighed for at udvikle projekter effektivt både hurtigere og af højere kvalitet end, hvis virksomheder samtidig sidder fast i den daglige drift. Det er dog ikke kun virksomhedsejere, som har mulighed for at tage af sted på arbejdsrejser og fordybe sig i et projekt udtaler Michael og fortsætter:

”Der er rigtig mange jobs som især i moderne jobs og moderne firmaer, hvor man har mulighed for selv, at kunne tilrettelægge sin arbejdsdag. Personligt i min virksomhed ville jeg bifalde det, hvis en ansat kom og spurgte, om han kunne tage på workation og banke et projekt igennem.”

Kristian fra Sleeknote er en af de personer, som er ansat i en virksomhed, men alligevel har været med på arbejdsrejse med Refuga. En af de ting, som tiltaler ham i forhold til at tage på workation er, at han har mulighed for at gå i dybden med ting, som han ikke har tid til i hverdagen. Han pointerer desuden, at muligheden for at skabe et større netværk er en faktor, som han kan bruge som ansat. I et spørgsmål om hvorfor, at Kristian i en stilling som ansat er taget med på arbejdsrejse med refuga, svarer han:

”Jeg tror, at det er lidt anderledes at være afsted som ansat fordi, at det måske virker mærkeligt, at skulle bruge mere tid på at arbejde, når det ikke er ens egen virksomhed. Det der dog er i det for mig er, at jeg kan fordybe mig helt vildt i noget, som jeg ikke har tid til i hverdagen og jeg kan skabe noget netværk, som jeg ligeledes kan bruge som ansat. Der synes jeg ikke, at der er nogen forskel, men det er især det her med, at kunne fordybe sig.”